Mov – culoarea bucatariilor moderne

Va supunem atentiei culoarea mov in amenajarea bucatariilor moderne.
Daca pentru mobilierul din bucatariile clasice se folosesc, de regula, nuante asa-zis „cuminti” (alb, bej, crem, ecru, galben, cateva variatii de verde sau albastru etc), pentru mobila bucatariilor moderne nu exista reguli in ce priveste alegerea culorii. Astfel incat putem alege absolut orice culoare sau nuanta, cu conditia sa se potriveasca si chiar sa sublinieze designul modern al mobilierului.

mobila-bucatarie-mov

Recunosc ca nu m-as fi gandit niciodata ca nuantele mov si lila pot fi folosite in amenajarea bucatariei. Mi se pareau, cumva, mult prea pretioase si le vedeam folosite in orice alta incapere a casei, mai putin in bucatarie. Zilele trecute, insa, am avut o solicitare pentru un mobilier de bucatarie de culoare mov si trebuie sa recunosc ca m-a surprins placut alegerea facuta de client.

Culoarea violet este o culoare regala, bogata, iar oamenii care se simt atrasi de ea sunt firi nonconformiste, creative si, se spune, foarte generoase. Nuanta lila este simbolul intuitiei si este folosita adesea in cromoterapie, datorita efectelor sale calmante. Bucatariile moderne cu mobilier in nuante de mov sunt, cu siguranta, cel putin deosebite. Voua cum vi se par?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *