Sfaturi utile pentru organizarea hainelor in dressing

Pentru a avea un dressing bine organizat nu trebuie sa fie mare sau sa aiba cine stie ce forma. Pur si simplu, trebuie sa fie gandit in asa fel incat hainele, pantofii si accesoriile sa fie foarte bine aranjate.

Atunci cand iti construiesti dressingul, asadar, este bine sa tii cont de spatiul pe care il ai la dispozitie, dar si de nevoile pe care le ai. Daca ai multe sacouri, camasi si haine office, trebuie sa lasi mai mult loc pentru umerase. Daca, in schimb, ai mai multe tricouri, sertarele si rafturiles sunt cele mai potrivite.

Este bine sa iti faci dressingul la comanda, in asa fel incat sa profiti de fiecare spatiu pe care il ai la dispozitie. Dupa ce l-ai construit, este indicat sa tii cont de cateva sfaturi.

Cum organizezi corect dressingul?

1. Separa hainele de vara de cele de iarna. In felul acesta vei avea acces mult mai usor la hainele pe care le porti in cele doua sezoane.

2. Asigura un spatiu de depozitare special pentru pantofi. Daca ai un pantofar bine organizat, vei putea sa iti depozitezi toti pantofii in deplina siguranta fara a ocupa mult spatiu. Multe persoane fac greseala de a-si tine pantofii in cutii, ceea ce nu este tocmai indicat.

3. Organizeaza-ti hainele pe culori. Daca le ai organizate pe culori iti poti alege mult mai usor outfitul de care ai nevoie intr-o anumita zi.

4. Asigura-te ca hainele tale sunt separate de hainele partenerului de viata. Daca imparti un dressing cu cineva, hainele nu trebuie sa se amestece. Tocmai de aceea, este bine sa ai doua compartimente separate pentru fiecare persoana.

5. Pastreaza rafturi pentru sosete, pentru lenjerie intima si pentru accesorii si bijuterii.

6. Asigura-te ca ai cosuri speciale pentru hainele purtate, care urmeaza sa fie spalate, in asa fel incat sa nu le amesteci cu hainele curate.

7. Arunca haine pe care nu le porti! Ocazional este bine sa iti faci curat in haine. Cu siguranta ai haine pe care nu le-ai purtat de mai bine de un an si pe care sunt sanse mari sa nu le mai porti niciodata. Arunca-le sau doneaza-le. In felul acesta iti vei elibera spatiu in dressing pentru haine noi si vei avea tot timpul haine care iti plac si in care te regasesti.

One thought on “Sfaturi utile pentru organizarea hainelor in dressing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *